Valeriaan tabletten

Valeriaan tabletten
  • Niet op voorraad
Prijs: € 21,00
Excl. BTW: € 19,27
Aantal: Bestellen

LET OP: Dit product is tijdelijk niet leverbaar. Een passend alternatief is: Valeriaan 1600mg. Zie Lamberts/Fytotherapie/Overige kruiden

RVG: 113138

(geregistreerd kruiden geneesmiddel)

Indicaties:

Een traditioneel kruidengeneesmiddel ter bevordering van de slaap en ter verlichting van de symptomen van nerveuze spanning en stress-situaties.

De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs. Lees voor het gebruik de bijsluiter.

Presentatie:

De tabletten zijn duidelijk gecoat, bruin gespikkelde en ovaal. Verkrijgbaar in verpakking met 60 tabletten.

Elke tablet bevat:

Bevat per tablet de werkzame bestanddelen uit een droogextract van de wortel van Valeriana officinalis L. 300 mg (5.0-6.0:1), equivalent aan 1500-1800 mg gedroogde valeriaanwortels.

Hulpstof: Voor het extract: maltodextrine, silica (colloïdaal watervrij). Voor de tablet: sodium crosscarmellose, stearinezuur, magnesiumstearaat, microkristallijne cellulose. Voor de coating: hypromellose, glycerol 
 

Dosering en gebruik:

Ter bevordering van de slaap: Een half uur voor het slapen gaan 1 tablet   innemen. Naar behoefte kan eerder op de avond al een tablet worden ingenomen.

Ter verlichting van symptomen van nerveuze spanning en stress-situaties: tweemaal   daags (in de morgen en in de avond) 1 tablet innemen.

De tabletten zonder te kauwen, met voldoende water of een andere vloeistof innemen. Maximale dagdosering: 4 tabletten.Wanneer het gewenste behandelingsresultaat niet direct wordt verkregen de tabletten gedurende een onafgebroken periode van 2 tot 4 weken innemen.

Allergenen advies:

Bevat geen:  tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en   melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en   gist.

Waarschuwingen voor gebruik:

Dit middel niet gebruiken:

•              bij overgevoeligheid voor het werkzame bestanddeel, of voor één van de hulpstoffen.

•              wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft

•              leeftijd jonger dan 18 jaar

Lees voor het gebruik de gebruiksaanwijzing

Bewaar instructies:

Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed