Duivelsklauw tabletten

Duivelsklauw tabletten
  • Op voorraad
Prijs: € 19,99
Excl. BTW: € 18,34
Aantal: Bestellen

RVG 112635

(Geregistreerd kruiden geneesmiddel)

 

Indicaties:


Lamberts Duivelsklauw tabletten is een traditioneel kruiden geneesmiddel voor de symptomatische behandeling van milde gewrichtspijn.

Bevat per tablet de werkzame bestanddelen uit een droogextract van de wortel van Harpago-phytum procumbens DC en/of zeyheri Decne 450 mg (3.5-5.0:1), equivalent aan 1575-2250 mg plantpoeder. De toepassing is uitsluitend gebaseerd op traditioneel gebruik en niet op klinisch bewijs. Lees voor het gebruik de bijsluiter.

 

Presentatie:


Een ovale, bruin gespikkelde tablet. De tabletten zijn groen gecoat. Verkrijgbaar in verpakking met 60 tabletten.

Elke tablet bevat:


 

Duivelsklauw wortel 1.575-2.250 mg
(Als 450 mg van een 3.5-5.0:1 extract)

 

Hulpstoffen: Voor het extract: maltodextrine en silica (colloïdaal watervrij). Voor de tablet: maltodextrine, microkristallijne cellulose, sodium crosscarmellose, stearinezuur, magnesiumstearaat en silica (colloïdaal watervrij). Voor de coating: hypromellose en glycerol.

 

Uiteenvaltijd:

Minder dan 1 uur.

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Dosering en gebruik:

Volwassenen: tweemaal daags (in de morgen en in de avond) 1 tablet innemen. De tabletten zonder te kauwen, met voldoende water of een andere vloeistof innemen. Als de klachten verergeren of wanneer na 4 weken onafgebroken gebruik geen verbetering van de klachten wordt bemerkt, moet een arts worden geraadpleegd. Houdt u aan de aangegeven dosering.

Allergenen advies:

Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik:

Dit product niet gebruiken: bij overgevoeligheid voor Harpagophytum soorten of voor één van de hulpstoffen wanneer u een maag- en/of darmzweer heeft, wanneer u zwanger bent of borstvoeding geeft en wanneer u onder de 18 jaar bent.

Bewaar instructies:

Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. 

Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed