Energy Drink

Energy Drink
  • Op voorraad
Prijs: € 24,15
Excl. BTW: € 22,16
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Deze smakelijke energie en hersteldrank bevat complexe koolhydraten in de vorm van medium keten glucose polymeren, als ook korte keten moleculen voor een snelle levering van energie wanneer het lichaam dit het meest nodig heeft.

Energie Boost
Dit product bevat een excellente bron van energie in de vorm van complexe koolhydraten. Dit betekent dat de absorptie van de energieleverende koolhydraten gecontroleerd is.

Plus Elektrolyten
Als u zweet verliest u grote hoeveelheden minerale zouten (elektrolyten). Dit product vult deze elektrolyten weer aan en zorgt er snel weer voor dat de mineralen in balans zijn.

Presentatie:
Een licht oranje poeder. Verpakking met 1000g poeder.

Bevat per dagdosering (= 50gram):

Energie

747kj/179kcal

Eiwitten

0,0g

Koolhydraten

44,6g

waarvan suiker

14,2g

Vet

0,0g

Vezels

0,0g

Natrium

0,1g


Geschikt voor vegetariërs.

Ingrediënten: Koolhydraatmengsel (Maltodextrine, Gedroogd Glucose Siroop), Citroenzuur, Mineralenmengsel (Natriumchloride, Kaliumfosfaat, Calciumfosfaat, Magnesiumfosfaat), Smaakstoffen, Natuurlijke Kleurstof: Curcumine, Zoetstof: Sucralose.

Dosering en gebruik:
Adviesdosering: Mix een vol maatschepje (50g) met 500ml koud water. Dit product is ideaal na een intensieve training/inspanning ter ondersteuning van de aanvulling van de glycogeen voorraad in het lichaam.
Het kan ook gebruikt worden vóór een training of tijdens een langdurige inspanning, voor de levering van voldoende energie. Tot 4 doseringen per dag kan worden ingenomen. Gebruik als hier beschreven tenzij anders wordt geadviseerd.

Allergenen advies:
Bevat melk. Geproduceerd in een fabriek waarook eieren, soja, pinda’s en noten worden verwerkt.

Waarschuwingen voor gebruik:
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Raadpleeg uw huisarts voor gebruik indien u een nierziekte heeft of onder medische supervisie staat. Als er een ongewenste reactie optreedt, moet u stoppen met gebruik en uw arts raadplegen.

Bewaar instructies:
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed