Kersen Concentraat 500ml

Kersen Concentraat 500ml

Etiket

Kersen Concentraat 500ml
Het getoonde etiket is het meest actuele etiket. Wijzigingen worden altijd z.s.m. doorgevoerd.
  • Op voorraad
Prijs: € 36,30
Excl. BTW: € 33,30
Aantal: Bestellen

Toepassingen:


De unieke waarde van zure kersen (niet te verwarren met zoete kersen) werd voor het eerst in de jaren 90 aan het licht gebracht, toen er veel literatuur verscheen over de anti oxidatieve inhoud van dit fruit. Er zijn 8 verschillende polyfenool bestanddelen geïdentificeerd, waaronder de anthocyanidinen en het quercetine.

Kersen concentraat is een concentraat uit zure kers dat zeer zorgvuldig is bereid, teneinde de krachtige anti oxidatieve bestanddelen te behouden. Het fruitconcentraat kan worden toegepast ter ondersteuning van de spieren bij en na sport.

De zure kersen vormen gelukkig geen afspiegeling van de smaak van het concentraat. Het preparaat wordt namelijk op een natuurlijke wijze gezoet met behulp van druiven en appels. Mede daardoor heeft dit smaakvolle fruitconcentraat al veel smaakproeven glansrijk doorstaan.

Presentatie:


Een donkerrood, stroperig sap. Verpakking van 500ml.

Samenstelling:

Zure Kers

Hulpstof: Kaliumsorbaat

Geschikt voor vegetariërs.
 

Dosering en gebruik:

Algemeen gebruik, neem 10ml (2 dessertlepels) per dag. Gebruik bij sport: na inspanning: neem 30ml (6 dessertlepels) per dag, tenzij anders geadviseerd.

Goed schudden voor gebruik. Dit concentraat is zeer smaakvol ingenomen zo vanaf de lepel, het kan ook worden verdund (met water), geheel naar eigen smaak

Allergenen advies:

Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik:

Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft.

Kersenconcentraat is een natuurlijk product, daarom kan het van partij tot partij verschillen in kleur, smaak en consistentie. Dit heeft geen effect op de kwaliteit of werking van het sap.

Bewaar instructies:

Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Na opening in koelkast bewaren, gebruiken binnen 8 weken.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed