Imuno Strength 500ml

Imuno Strength 500ml
  • Niet op voorraad
Prijs: € 36,25
Excl. BTW: € 33,26
Aantal: Bestellen

Toepassingen:

Vlierbes, rozenbottel en zwarte bes zijn exceptioneel rijk aan flavonoïden, waaronder anthocyanidinen, die bekend staan als krachtige antioxidanten.

Om de verdediging door antioxidanten daadwerkelijk te versterken kan het gebruik van kruiden die rijk zijn aan antioxidanten in het dieet worden ingebouwd.

De familie van flavonoïden uit de drie fruitsoorten in Imuno-Strength zijn uniek berekend op een dergelijke taak. Zij zijn namelijk fysiologisch actief in een omgeving van vet en water. Zij zijn daardoor veel krachtiger anti oxidatief werkzaam als vitamine C of E.

 

Imuno-Strength is een lekkere natuurlijke mix van concentraat van vlierbessen, rozenbottel en zwarte bes. Het concentraat is zorgvuldig samengesteld, waardoor de voedingsrijke bestanddelen van het fruit goed bewaard zijn gebleven. Imuno-Strength verhoogt de weerstand van het organisme en stimuleert het immuunsysteem.

 

Presentatie:

Een donkerrood sap. Verpakking van 500ml.

 

Samenstelling:

Bevat een concentraat van:

Vlierbessen, Rozenbottel en Zwarte Bes.

Hulpstof: Druivensap concentraat en Kaliumsorbaat

 

Geschikt voor vegetariërs.

 

Dosering en gebruik:

Kinderen 5-15 jaar: neem 5ml (1 dessertlepel) per dag. Volwassenen: neem 10ml (2 dessertlepels) per dag, tenzij anders geadviseerd.

Goed schudden voor gebruik. Dit concentraat is zeer smaakvol ingenomen zo vanaf de lepel, het kan ook worden verdund (met water), geheel naar eigen smaak

Allergenen advies:

Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik:

Niet bekend bij de aanbevolen dosering.

Imuno-Strength is een natuurlijk product, daarom kan het van partij tot partij verschillen in kleur, smaak en consistentie. Dit heeft geen effect op de kwaliteit of werking van het sap.

Bewaar instructies:

Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden. Na opening in koelkast bewaren, gebruiken binnen 8 weken.

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed