Osteoguard 90t

Osteoguard 90t

Etiket

Osteoguard 90t Osteoguard 90t
Het getoonde etiket is het meest actuele etiket. Wijzigingen worden altijd z.s.m. doorgevoerd.
  • Op voorraad
Prijs: € 27,70
Excl. BTW: € 25,41
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Calcium en magnesium zijn belangrijk voor de instandhouding van normale botten en tanden. Calcium draagt bij tot een normale neurotransmissie en ook magnesium draagt bij tot een normale werking van het zenuwstelsel. Verder draagt magnesium ook bij tot een normale werking van de spieren en speelt het een rol boij het celdelingsproces.

Wanneer in de dagelijkse voeding van mensen een te lage hoeveelheid van deze twee belangrijke nutriënten wordt aangeboden is het van belang om op deze voeding verantwoord aan te vullen.

In Osteoguard zijn beide mineralen samengebracht. Te veel calcium kan leiden tot een laag magnesium-niveau. De inname in de ratio 2 : 1 (calcium : magnesium) wordt veelal geadviseerd. Osteoguard biedt calcium en magnesium precies in deze verhouding aan. Bovendien bevat het preparaat het mineraal borium en de vitamines D en K.

Extra aanvulling op de voeding in de vorm van één tablet per dag voorziet normaal gesproken in voldoende calcium en magnesium. Twee tabletten per dag is wenselijk wanneer de voeding en/of het dieet zeer lage hoeveelheden van beide mineralen bevat en/of tijdens de menopauze. Osteoguard is verder een excellente partner naast de meeste multivitaminen.

Presentatie:
Een witte gecoate ovale tablet. Verpakkingen met 30 en 90 tabletten.

Elke tablet bevat:

Calcium (als carbonaat)

500mg

Magnesium (als oxide)

188mg

Borium

1,5mg

Vitamine D

5µg (200IE)

Vitamine K

38µg

Hulpstof: Cellulose, Tabletcoating (hydroxypropyl methylcellulose, kleur: titaandioxide en glycerine), crosslinked cellulosegom, stearinezuur, siliciumdioxide.

Uiteenvaltijd: 
Minder dan 1 uur

Geschikt voor vegetariërs

Dosering en gebruik
1 – 2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd.
Allergenenadvies
Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.
Waarschuwingen voor gebruik
Geen
Bewaarinstructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed