Ginkgo 6000 180t

Ginkgo 6000 180t

Etiket

Ginkgo 6000 180t Ginkgo 6000 180t
Het getoonde etiket is het meest actuele etiket. Wijzigingen worden altijd z.s.m. doorgevoerd.
  • Op voorraad
Prijs: € 40,80
Excl. BTW: € 37,43
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Ginkgo Biloba, soms simpelweg aangeduid als ‘ginkgo’, is waarschijnlijk het populairste kruid in de wereld, met miljoenen gebruikers in Europa en Noord-Amerika. Van zijn vele toepassingen is het heilzame kruid vooral bekend door haar specifieke eigenschappen op de bloedcirculatie: het ondersteunt een normale bloedsomloop in de extremiteiten van het lichaam, zoals handen en benen. Daarnaast heeft het heilzame kruid ook een gunstige invloed op de bloedsomloop in het hoofd en is het goed voor het geheugen.

Extra sterk. Eén-per-dag.

Speciale aandacht:
Vrijwel alle studies gedaan met Ginkgo Biloba zijn uitgevoerd met een gestandaardiseerd extract genaamd GBE, met 24% glycosiden en lage spiegels van het ongewenste ginkgolidezuur.

Lamberts Ginkgo biloba 6000 mg is een van de sterkst geconcentreerde Ginkgo preparaten. Elke tablet bevat 120 mg extract, equivalent met 6000 mg van het gedroogde blad. Lamberts Ginkgo is verder van de hoogste kwaliteit die beschikbaar is. Ook dit extract bevat 24% glycosiden en lage spiegels van het niet gewenste ginkolidezuur.

Na raadpleging met sommige vooraanstaande experts op het gebied van Ginkgo, is besloten om onze Ginkgo Biloba 6000mg tabletten in een time release vorm aan te bieden. De Ginkgo komt nu langzaam in de bloedbaan over een periode van 2 uur, waardoor de al geringe kans op ongewenste effecten, zoals milde kortdurende hoofdpijnen, nog kleiner wordt.

Presentatie:
Time Release. Een licht bruine helder gecoate ronde tablet.
Verpakking met 60 en 180 tabletten.

Elke tablet bevat:
Time Release

Ginkgo biloba

6000mg

(als 120mg van een 50:1 extract)

 

bevat flavonglycosiden

28,8mg

Ginkgoloïden A, B en C en bilobalide

7,2mg

Hulpstoffen: Dicalciumfosfaat, Cellulose, Tabletcoating (Hydroxypropyl Methylcellulose, Glycerine), Siliciumdioxide, Stearinezuur, Magnesiumstearaat.

Uiteenvaltijd: 
Deze tabletten zijn zo samengesteld dat ze een geleidelijke afgifte kennen over een periode van 2 tot 3 uur.

Geschikt voor vegetariërs.
 

Dosering en gebruik
1 tablet per dag, net na een maaltijd, tenzij anders geadviseerd.

Allergenenadvies
Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik:
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Indien men bloed verdunnende medicatie heeft (anticoagulantia) of aspirines gebruikt, eerst contact opnemen met een arts voordat u Ginkgo supplementen gaat gebruiken.

Bewaarinstructies:
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed