Curcuma 20.000mg 60t (Curcuma/Turmeric)

Curcuma 20.000mg 60t (Curcuma/Turmeric)

Etiket

Curcuma 20.000mg 60t (Curcuma/Turmeric) Curcuma 20.000mg 60t (Curcuma/Turmeric)
Het getoonde etiket is het meest actuele etiket. Wijzigingen worden altijd z.s.m. doorgevoerd.
  • Op voorraad
Prijs: € 30,75
Excl. BTW: € 28,21
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Het hoofdbestanddeel in curcuma is curcumine, wat voorkomt in de wortel van de plant. Deze stof is verantwoordelijk voor de heldergele kleur van curcuma. Deze heilzame plant verhoogt de weerstand van het organisme en zorgt voor het behoud van gezonde cellen en weefsels. Binnen haar toepassingen op het gebied van het bewegingsapparaat wordt Curcuma vaak gecombineerd met Glucosaminesulfaat voor het behoud van gezond kraakbeen en een normale gewrichtsfunctie.

We weten dat de toepassing van Curcuma alleen dan zinvol is als het wordt gegeven in relevante hoeveelheden. Daarom bevat Lamberts Curcuma een extract van de wortel welke is gestandaardiseerd op 95% curcumine, wat overeenkomt met de hoeveelheden die in de meeste studies werden gebruikt.

Elke tablet bevat 500mg curcumawortelextract. Dit komt overeen met 20.000mg Curcumakruid (één van de krachtigste extracten die beschikbaar is).

Presentatie:
Een geel ovaal gecoate tablet.
Verpakking met 60 tabletten.

Elke tablet bevat:
Curcumawortel 20.000mg

(als 500mg curcumawortel extract)

Bevat 95% curcumine

Hulpstoffen: calciumcarbonaat, dicalciumfosfaat, microkristallijn cellulose, hydroxypropyl methylcellulose, glycerine, ijzeroxide, titaandioxide, hydroxypropyl methylcellulose, crosslinked natrium carboxymethyl-cellulose, siliciumdioxide, stearinezuur, magnesiumstearaat.

Uiteenvaltijd: 
Minder dan 1 uur

Geschikt voor vegetariërs
 

Dosering en gebruik
Mannen 18+: Neem 1 tablet per dag tijdens een maaltijd. 
Vrouwen 50+: Neem 1 tablet per dag tijdens een maaltijd.

Allergenenadvies
Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.

Waarschuwingen voor gebruik
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Raadpleeg uw arts of apotheker bij gelijktijdig gebruik van medicijnen. Niet gebruiken bij galwegstoornissen. Niet geschikt voor vrouwen beneden de 50 jaar (vruchtbare leeftijd). Uitsluitend voor kortdurend gebruik. Curcuma beïnvloedt de bloedspiegel van het medicijn Tamoxifen.

Bewaarinstructies
Bewaren op een koele droge plaats, beschermd tegen het licht. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

 

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed