Refreshall

Refreshall

Etiket

Refreshall Refreshall
Het getoonde etiket is het meest actuele etiket. Wijzigingen worden altijd z.s.m. doorgevoerd.
  • Op voorraad
Prijs: € 38,40
Excl. BTW: € 35,23
Aantal: Bestellen

Toepassingen:
Ginkgo Biloba, soms simpelweg aangeduid als ‘ginkgo’, is waarschijnlijk het populairste kruid in de wereld, met miljoenen gebruikers in Europa en Noord Amerika. De belangrijkste toepassing van dit heilzame kruid wordt ingegeven door haar gunstige invloed op de bloedsomloop en het geheugen. Vrijwel alle studies gedaan met Ginkgo Biloba zijn uitgevoerd met een gestandaardiseerd extract genaamd GBE, met 24% glycosiden en lage spiegels van het ongewenste ginkolidezuur. Ook het extract van Lamberts Ginkgo Biloba 6000mg bevat 24% glycosiden en lage spiegels ginkolidezuur. Niemand anders in Engeland eist deze kwaliteit, die in Duitsland als enige vorm is toegestaan.

Naast de Ginkgo Biloba zijn er nog enkele andere heilzame planten waarvan bekend is dat ze goed zijn voor het geheugen. Goede voorbeelden daarvan zijn Melisse, Salie en Rozemarijn. Daarom zijn juist deze drie kruiden in Refreshall toegevoegd aan de bekende Ginkgo Biloba.

Presentatie:
Een groene ovale gecoate tablet. Verpakking met 120 tabletten.

2 tabletten bevatten:

Ginkgo Biloba

6000mg

 
(als 120mg extract)    
Citroenmelisse

1000 mg

 
(als 50mg extract)    
Salie

1000 mg

 
(als 200mg extract)    
Rozemarijn

100mg

 
(als 20mg extract)    
Thiamine

0,55mg

50 %RI

Vitamine B12

1,25mcg

50 %RI

Pantotheenzuur

3mg

50 %RI

Jodium

50mcg

33 %RI

RI* = Referentie Inname

Hulpstoffen:
Dicalciumfosfaat, Cellulose, Tablet (Hydroxypropyl Methylcellulose, Titaandioxide, Curcumine, Koperchlorofylline, IJzeroxide, Glycerine), Siliciumdioxide, Stearinezuur, Crosslinked Cellulose Gom, Magnesiumstearaat.

Uiteenvaltijd: 
Minder dan 1 uur

Geschikt voor vegetariërs
 

Dosering en gebruik
2 tabletten per dag, tenzij anders geadviseerd.
Allergenenadvies
Bevat geen: tarwe, gluten, gerst, soja, eieren, melk en melkproducten, lactose, noten, sulfieten, selderij, vis, schaaldieren en gist.
Waarschuwingen voor gebruik
Dit product wordt niet aanbevolen tijdens de zwangerschap of als men borstvoeding geeft. Kan de werking van antistollingsmiddelen beïnvloeden. Indien men bloed verdunnende medicatie heeft (anticoagulantia) of aspirines gebruikt, eerst contact opnemen met een arts voordat u Refreshall gaat gebruiken.
Bewaarinstructies
Droog en bij kamertemperatuur bewaren. Buiten het bereik en zicht van kinderen houden.

Beoordeel


Opmerking: HTML-code wordt niet vertaald!
Slecht             Goed